Собственичка на починал питбул обвини ветеринар в небрежност.  По думите й лекарят е

...
Собственичка на починал питбул обвини ветеринар в небрежност.  По думите й лекарят е
Коментари Харесай

Домашно куче издъхна след кастрация, обвиниха ветеринаря

Собственичка на умрял питбул обвини ветеринар в немарливост.  По думите й лекарят е позволил кучето да почине след кастрация. В социалните мрежи се появиха полюсни отзиви в отбрана и срещу клиниката, в която е направена интервенцията. Ветеринарният доктор пък се оплака, че през последните няколко дни е получил закани за живота си.

По думите на собственичката кучето е било под анестезия повече от 12 часа. „ Той ми сподели, че е обикновено и огромните животни излизат по-трудно от  упойка ”, споделя Христина. На идната заран, след ехограф обаче се оказало, че домашният ѝ любим има кръвоизливи.

„ Потърсих друго мнение, желаех му проучванията. Другият доктор потвърди, че кръвните проучвания са доста зле, че кучето се утежнява ", споделя още пред Нова собственичката.  

От клиниката, където е заведен питбулът за второ мниение, удостоверяват, че то е пристигнало в доста тежко положение с индикатори, несъвместими с живота.

Обвиненият ветеринарен доктор Иван Додовски твърди, че в другото лечебно заведение са употребявани разнообразни лекарства. Като, по думите му, аутопсията не демонстрира лекарска грешка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР